Sorteer op

Ideaal om cake pops te dippen en om zelf chocolade te maken m.b.v. de chocolade mallen.

Eenvoudig te smelten in de magnetron of au bain marie.

Let op:

* Bij gebruik van Callebaut chocolade dient deze getempreerd te worden zodat de chocolade goed uithard, een mooie glans heeft en gemakkelijk uit de mallen komen

* De decomelts hoeven slechts op de laagste stand van de magnetron gesmolten te worden waardbij je elke 10 seconden de massa goed doorroert totdat alles gesmolten is en er geen klontjes meer in zitten.

* Bij au bain marie is heet kraanwater al voldoende om de chocolade te laten smelten.

* Zorg dat er geen druppeltje water bij komt!!

* Indien smeltchocolade en decomelts te erg worden verhit dan verbrand de chocolade en is het onbruikbaar.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen
Aanmelden
© 2010 - 2024 PartySweets.nl | sitemap | rss