Glucose-siroop - syrup - stroop - BrandNewCake 375 Gram
Glucose syrup
Brand New Cake Glucosestroop 375g
Voorkom dat suiker gaat kristalliseren met de Brand New Cake Glucosestroop. Als suiker gaat kristalliseren wordt het hard en om dat te voorkomen heb je deze handige glucosesiroop, in kleinverpakking. Daarnaast kun je de glucosestroop ook gebruiken om de textuur van producten zachter te maken, zoals bij karamel, ijs en fondant. Tot slot kun je de stroop gebruiken om gerechten een zoetere smaak te geven, perfect voor de echte zoetekauw.
Je kunt glucosestroop gebruiken voor het maken en het op smaak brengen van onder andere, tempeersiroop, ganache, likeur, fondant, hard candy apple coating, fudge en ga zo nog maar even door.
Basisrecept trempeerliquor
- Suiker: 555 gram
- Water: 330 gram
- Glucosestroop: 115 gram
Bereidingswijze trempeerliquor
1. Deze ingrediënten samenvoegen, aan de kook brengen en daarna af laten koelen.
2. Maak de vloeistof op smaak met likeur (marasquin, rum, kirsch etc.) of een extract naar keuze.
3. Schenk de trempeerlikeur in een schone trempeerfles.
4. Bewaar de trempeerlikeur goed afgesloten in de koelkast.
Wanneer je met deze trempeerlikeur je biscuit besprenkelt voeg je extra smaak toe en blijft je taart of gebak lekker smeuïg.
Specificatie | Omschrijving |
---|---|
Barcode | 8719013029404 |
Merk | Brand New Cake |
Gewicht in verpakking | 375 Gram |