Cakepop standaard the secret ingredient is always love

Artikel 20 van 514
€ 12,50 (inclusief btw)

Dit Cakepop standaards is speciaal ontwikkeld om in het midden een beker in te plaatsen om de cakepops makkelijk samen in te pakken. Bijvoorbeeld in een sharing cone. Daarnaast is het cakepopstandaard voorzien van de tekst The secret ingrediënt is always love. Deze tekst is er in het standaard gelaserd wat zorgt voor een lange levensduur.

Dit standaard is ideaal om cakepops in te plaatsen zodat ze stevig staan en jij de handen vrij hebt om de cakepops te decoreren. Dit standaard gebruiken wij ook tijdens de workshops. Wanneer de cakepops klaar zijn zetten we een beker in het gat, hierin wordt een puntzak geplaats met sharing cone (extra large ijshoorn) Nu kun je met twee handen de cakepops in de sharing cone zetten.

 

In dit standaard kunnen 8 cakepops worden geplaatst en gepresenteerd. Doordat het standaard uit twee lagen bestaat met een tussenruimte blijven de cakepops stevig in het standaard staan. De onderste laag is geheel gesloten zodat de cakepops niet omlaag zakken als het standaard wordt opgetild om te verplaatsen. 

Wanneer je werkt met de My little cakepop molds is dit standaard ideaal. Als de cakepop is geboetseerd dip je een lolliestokje in de chocolade en steekt deze in de cakepop. Vervolgens is het heel belangrijk dat het stokje goed vast zit in de cakepop zodat deze er niet afvalt wanneer je gat dippen. Vaak wordt de fout gemaakt om de cakepops dan in de koelkast of erger nog in de diepvries te plaatsen zodat de chocolade snel stolt en het stokje muurvast zit. Echter wordt de cakepop hierdoor enorm koud en zal dit voor scheuren gaan zorgen als een koude cakepop in de warme chocolade of decomelts wordt gedipt. Dit gebeurt niet direct maar vaak pas wanneer je de cakepops al helemaal mooi hebt afgewerkt...

Met dit cakepop-standaard voorkomt je dat cakepops gaan scheuren of barsten!

Plaats de cakepop direct in het standaard wanneer je het stokje hebt bevestigd. Vervolgens maak je de volgende cakepop met de cakepop mallen van My Little cakepop en voorziet ook deze van een stokje waarmee je het in het cakepop standaard plaatst. Herhaal dit totdat alle gaatjes van het standaard zijn gevuld. Plaats ze in de volgorde in het standaard zodat je weet welk stokje al de meeste tijd heeft gehad om uit te harden. Deze is dan het eerste aan de beurt om gedipt te worden. Na het dippen plaats je de cakepop weer terug in het standaard zodat de basislaag op kamer temperatuur kan uitharden. vervolg dit proces tot alle cakepops zijn gedipt. Waarschijnlijk is nummer 1 mooi uitgehard wanneer cakepop nr 12 met dip in het standaard wordt geplaatst zodat je direct verder kunt met het verder decoreren van de cakepops. Doordat je op deze manier het temperatuursverschil tussen het deeg van de cakepop en de gesmolten decomelts zo laag mogelijk houdt is de kans op scheuren en barstjes het kleinste.

De productie van deze cakepopstandaards is in ons eigen beheer hierdoor zijn er verschillende varianten leverbaar en kunnen we een standaard voorzien van een persoonlijke tekst, afbeelding of logo.

Wil je een gepersonaliseerd standaard bestellen? Neem dan via email contact met ons op we denken graag met je mee.

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen
Aanmelden
© 2010 - 2024 PartySweets.nl | sitemap | rss