LEMON DRIZZLE Flavour voor om 1 kg Icing Sugar op smaak te brengen

Artikel 17 van 28
€ 2,95 (inclusief btw)
Overzicht

Poedersuiker met citroensmaak

Zeer fijne poedersuiker welke heel geconcentreerd op smaak is gebracht zodat je het als smaakstof kunt vervangen voor suiker in ieder recept waardoor je direct een  heerlijke natuurlijke smaak kunt toevoegen aan bijvoorbeeld botercreme, meringue, cheesecake, fudge, macarons, enchanted cream enz enz enz.

Verkrijgbaar in de smaken: Vanille, Salted caramel, Lemon Drizzle en Strawberry milkshake.

Elke zakje bevat 50 gram en is voldoende om 1 kilo botercreme met zeer rijke smaak te maken:

Botercreme Recept:

* Mix 1 zakje flavoured icing sugar met 1 kilo fijne poedersuiker / icing sugar en mix goed door elkaar. Voor het beste resultaat mix je dit 24 uur voor gebruik al door elkaar en bewaar dit in een afgesloten container.

 * Klop 500 gram ongezouten boter op kamertemperatuur luchtig

* Voeg schep voor schep de poedersuiker al mixend door de boter heen.

* Voeg 2- 3 eetlepel heet water toe en mix tot de botercreme licht en glad is. Het water kan ook vervangen worden door melk, room of gecondenseerde melk.

 

  • Ingenious Edibles' Icing Sugar has a concentrated natural flavouring that can be added to baking mixes, buttercream, meringue, macarons, cheesecake, fudge and more.
  • Each pouch contains 50g.
  • Suitable for Vegetarians & Vegans.

Buttercream Recipe:

  • Mix 50g of powdered flavouring into 1kg of sifted plain icing sugar and combine well.
  • Beat 500g of room-temperature unsalted butter until light and fluffy.
  • Gradually add the icing sugar mix to the butter.
  • Add 2-3 tablespoons of hot water to the mix and beat until light and smooth. If preferred, add 2-3 tablespoons of milk, cream or condensed milk.

Other Recipes:

  • Mix your flavoured sachet with sifted plain icing sugar to make up the required amount (50g of flavouring to 1kg of plain icing sugar makes 1kg).
  • To allow flavouring to infuse into the icing sugar, add to a ziplock bag or airtight container for at least 24 hours before using the recipe.
  • When using in recipes, simply replace the quantity of sugar required in the recipe with the flavoured icing sugar (prepared as above). This can be used in a huge range of recipes, including cakes, cupcakes, frostings, fudge, ice cream, brownies, biscuits, marshmallows, meringues, sweets, truffles, chocolate, milkshake, smoothies, scones, pancakes, caramel and so many more.

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen
Aanmelden
© 2010 - 2024 PartySweets.nl | sitemap | rss