BWB 3-delige chocolade mal Schelpen BWB3512

Artikelnummer: BWB3512
Artikel 8 van 60
€ 13,95 € 7,50 (inclusief btw)
Overzicht

Chocolade bonbons maken in de vorm van een schelp.

Met deze mal maak je in een handomdraai mooie schelpen van chocolade of decomelts die zowel van de binnenkant als de buitenkant  super strak zijn afgewerkt. Plaats 2 schelpje op elkaar met een parel er tussenin en je hebt een super leuke eetbare decoratie voor op je cupcakes, taarten en andere traktaties.

De afmeting van een schelp is 40 mm breed, 30 mm hoog en 1 cm diep. Per keer kun je 15 schelpjes maken. Deze mal is geschikt om gevulde bonbons te maken. Ideaal om de Viral Dubai chocolade te maken met een heerlijke vulling van Kataifi en pistache creme

De BWB chocolade mallen bestaan uit 3 delen, op de eerste mal staat aangegeven tot hoe ver het gevuld moet worden met chocolade of decomelts. het tweede deel is een siliconen vorm die je op de chocolade legt en de derde mal plaats je hier op en druk je aan zodat alle chocolade goed verdeeld wordt.

Plaats vervolgens de mal voor ca 7 minuten in de koelkast. Verwijder vervolgens eerst de 3e laag, draai de mal om zodat de chocolade loskomt uit de eerste mal. Verwijder vervolgens voorzichtig de silicone mal en that's it!

Tips:

* Als je Callebaut chocolade gebruikt tempreer deze dan eerst zodat je chocolade prachtig glanst en een "knak" effect geeft. Meer informatie over het werken met chocolade vind je in ons blog

* smelt de chocolade of decomelts in de silicone maatbekers, deze zijn flexibel waardoor het gieten makkelijk gaat, als er chocolade over blijft kun je het in de beker uit laten harden en vervolgens in stukjes breken en in een afgesloten verpakking bewaren om later opnieuw te smelten.

 De mal na gebruik afspoelen met warm water ZONDER zeep, goed afdrogen

 

 

Specificatie Omschrijving
Barcode 7908013101949
Merk BWB
Thema Tropical / Zomer
Soort 3 componenten mal

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen
Aanmelden
© 2010 - 2024 PartySweets.nl | sitemap | rss