Champagne glazen- outboss - stamp 'n cut -stempel en uitsteker voor fondant koekjes
OverzichtOutboss STAMP N CUT
Maak exclusieve koeken met een geweldige uitstraling! Met deze set van uitsteker en fondantstempel in 1 steek je heel eenvoudig mooie koekjes uit koekdeeg, bak deze af en rol ondertussen fondant uit tot een dikte van ca 3 mm. druk met de fondant stempel de structuur van de stempel in de fondant en gebruik vervolgens de uitsteker weer om de vorm uit fondant te steken.
Door de accenten te verven met Sweetsticks edible art paint of Faye Cahil dust (aangelengd met rejuvenator) maak je het helemaal af. Als de koekjes helemaal zijn afgekoeld bevestig je de fondant met een dun laagje eetbare lijm op het koekje.
Was de uitsteker en stempel met de hand, niet vaatwasserbestendig.
De afmeting van de champagne glazen koekjes is ca 11x8 cm
With SweetStamp OUTboss™ it's never need easier and prettier to make beautiful Toppers for your cookies and cupcakes!
OUTboss allows you to create a 3D raised design on your Sugarpaste/Fondant, modelling chocolate and Gum paste, the reverse to Embossers.
- Roll , cut and bake your cookie dough.
- Roll your Fondant approx. 3mm thick
- Place your Outboss ™ on top of your Fondant and press down with your PickUpPad or rolling pin.
- Lift up the outboss to reveal the design.
- Paint or leave unpainted as desired.
Made with thick High Quality, certified food grade Plastic you can be confident you're investing in equipment to last a lifetime.
Hand washing advised for stamp, not dishwasher safe, Cutter is biodegradable, wipe clean only
Happy Outbossing !