chocolade dessert - ijstaart mal - 3 componenten chocolade mal - BWB

Artikel 17 van 35
€ 13,95 € 7,50 (inclusief btw)
Overzicht

Met deze mal maak je prachtige deserts van chocolade die zowel van de binnenkant als de buitenkant  super strak zijn afgewerkt. De mallen bestaan uit 3 delen, op de eerste mal staat aangegeven tot hoe ver het gevuld moet worden met chocolade of decomelts. het tweede deel is een siliconen vorm die je op de chocolade legt en de derde mal plaats je hier op en druk je aan zodat alle chocolade goed verdeeld wordt.

Plaats vervolgens de mal voor ca 7 minuten in de koelkast. Verwijder vervolgens eerst de 3e laag, draai de mal om zodat de chocolade loskomt uit de eerste mal. Verwijder vervolgens voorzichtig de silicone mal en that's it!

Nu is de buitenste laag van de taart klaar en kan deze naar wens gevuld worden. Laat de chocolade in de eerste mal zitten om te voorkomen dat het breekt tijdens het vullen. Vul de vorm met bavarois of ijs en dust de buitenkant met Faye Cahill dust voor een sprankelend effect

Tips:

* Gebruik de Colour Mill kleurstof op oliebasis om je chocolade of deco melts te kleuren, deze collectie bestaat uit prachtige kleuren.

* Als je Callebaut chocolade gebruikt tempreer deze dan eerst zodat je chocolade prachtig glanst en een "knak" effect geeft. Meer informatie over het werken met chocolade vind je in ons blog

* smelt de chocolade of decomelts in de silicone maatbekers, deze zijn flexibel waardoor het gieten makkelijk gaat, als er chocolade over blijft kun je het in de beker uit laten harden en vervolgens in stukjes breken en in een afgesloten verpakking bewaren om later opnieuw te smelten.

De mal na gebruik afspoelen met warm water ZONDER zeep, goed afdrogen of reinig de mal met een warme vochtige doek. Gebruik geen spons of afwasborstel

De doorsnede van de creatie is ca 18 cm 

Specificatie Omschrijving
Merk BWB
Thema Desserts
Soort 3 componenten mal

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen
Aanmelden
© 2010 - 2024 PartySweets.nl | sitemap | rss