Witte Chocolade mousse
OverzichtMet deze witte chocolademousse maak je in een handomdraai een heerlijke vulling of dessert.
Inhoud 100 gram.
Benodigdheden en werkwijze:
- 100 gram witte chocolademousse
- 100 ml water
- 500 ml salgroom
Klop de slagroom lobbig. Meng de mix voor witte chocolademousse met het water en spatel dit rustig door de slagroom.
De mousse kan meteen verwerkt worden. Wilt u de mousse gebruiken als dessert, dan de mousse minimaal 1 uur in de koelkast laten opstijven.
Ingrediënten:
Witte chocolade 58,5% (suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, magere melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille aroma) magere melkpoeder, suiker, gehard plantaardig vet, melkeiwitten, emulgator E471, E472a, stabilisator E340ii, kleurstof E160a.
Allergenen:
melk, lactose, soja
Specificatie | Omschrijving |
---|---|
Barcode | 8718754468848 |
Merk | Paisley |
Gewicht in verpakking | 100 Gram |