Isomalt Crystals voor het maken van lollies en taartdecoraties
OverzichtIsomalt crystals worden gebruikt om suikerlollies of suikerdecoraties te maken. Bijv. Ijsschotsen bij een frozentaart. In onze webshop zijn ook speciale hitte bestendige lollie mallen verkrijgbaar in verschillende thema's.
Deze isomalt crystals kunnen eenvoudig worden gesmolten in de magnetron of op een pannetje met vuur. Voor meer informatie over de mogelijkheden, gebruiksaanwijzing en tips verwijzen we je graag door naar ons blog over isomalt creaties en traktaties.
Restjes isomalt niet weggooien! Deze kunnen uitgegoten worden op bakpapier. Na het uitharden in kleine stukjes breken en luchtdicht verpakken. Deze blijven 1 jaar houdbaar en kunnen later weer opnieuw gesmolten worden in een pannetje of magnetron.
Was hitte bestendige mallen niet met afwasmiddel of zeep om te voorkomen dat de lollies dof worden.
Isomalt is een extensieve zoetstof. Extensieve zoetstoffen zijn iets minder of net zo zoet als suiker. Isomalt heeft 50% zoetkracht van kristalsuiker en is geschikt voor het maken van suiker lollies, suiker gieten, trekken, blazen en decoraties.
Ingrediënten: Isomalt (E953)
Voedingswaarde per 100 gram product:
Energie : 968 kJ/240 kcal
Vetten 0 g
Waarvan
- verzadigde vetzuren 0Koolhydraten 98 g
waarvan
- Suikers 0,2 g
Eiwitten 0 g
Zout 0,01 mg
Bewaren:
Goed afgesloten in originele verpakking in een schone, droge omgeving