Popsicle Mini magnum Ice cream Mold
Artikelnummer: 260218 OverzichtGa je een sweetbox maken gevuld met diverse lekkere traktaties? dan mag een ice cream cake pop eigenlijk niet ontbreken.
kleur de chocolade in je favoriete kleur mbv Colour Mill kleurstof vul de mal eerst met 2-3 dunne laagjes chocolade, laat uitharden en vul het vervolgens met verkruimelde cake of oreo koekjes om het vervolgens af te sluiten met chocolade. Met de Sweetstamp outboss expressions of embossers maak je mooie fondant toppers om je ijsje persoonlijker te maken.
Maak zelf “ijsjes” van bijvoorbeeld cake of chocolade met deze leuke mould van Silikomart. De mould komt samen met houten ijsstokjes en een receptenboekje zodat je gelijk aan de slag kunt!
Deze mould van Silikomart is geschikt voor de oven, koelkast, snelvriezer en vaatwasser. De mould is geschikt voor temperaturen van -60°C (-76°F) tot +230°C (+446°F).
Afmeting: 7,8 x 3,8 x 1,8 cm.
Volume: 145 ml.
Inhoud: mould, 50 houten ijsstokjes en een receptenboekje.
Tip:
Verkruimel een cake boven een kom, maak een botercreme door 200 gram boter romig te kloppen en hier vervolgens lepel voor lepel 200 gram Sugar and Crumbs icing sugar (verkrijgbaar in meer dan 20 verschillende smaken) aan toe te voegen. Evt een scheutje slagroom toevoegen om het nog romiger te maken. Voeg de botercreme in delen aan de cake kruimels toe en meng totdat er een stevige kneedbare massa ontstaat. Vul de ijsjes mal met een laagje gesmolten chocolade laat dit uitharden. vul het met het cake mengsel, Dip het ijsstokje in gesmolten chocolade en steek het via de inkeving in het ijsje. vul de mal af met chocolade. Plaats dan de mal in de koelkast of diepvries om het koud en stevig te laten worden zodat ze makkelijk uit de mal gelost kunnen worden.
Decoreer de mini ijsjes naar wens met sprinkels, fondant, candy writers en of royal icing.
Specificatie | Omschrijving |
---|---|
Barcode | 8051085063710 |